Micro step mini

foto

Dit cadeau kreeg onze zoon voor zijn eerste vakantie toen hij 14 maanden was. We nemen hem overal mee naar toe. Ja de step gaat ook met ons mee naar Italië in de koffer (gewicht +- 1,5 kilo) Het rijden maakt geen geluid. Vind het net of je met een goed paar skeelers op stap bent. We hebben zelf voor de oranje gekozen omdat die lekker opvalt. Leuk voor jongens en meisjes. Aanrader dus! Verkoop link van mijn favoriete speelgoed winkel De Poppenkraam

Mocht je de step niet kennen hier een beschrijving van internet afgehaald:

Mini Micro 3in1 step, de naam zegt het al. Op 1 jarige leeftijd is het een zit-loopfietsje en vanaf ca. 2 jaar een step met lage stuurstang en later de grote stuurstang.

De Mini Micro is één van de meest stabiele steps die op de markt verkrijgbaar is aangezien het twee wielen aan de voorzijde heeft en één aan de achterzijde. De meer traditionele steps hebben één wiel aan de voorzijde hetgeen zorgt voor een verlies aan stabiliteit zodra het kind stuurt. De Mini Micro step stuurt wanneer het kind naar één zijde leunt waardoor het kinderen snel ondersteunt in de ontwikkeling van de balans, coördinatie en motorische vaardigheden.

De Mini Mirco step is gedurende het gehele jaar bruikbaar, de transparante wielen laten geen zwarte strepen achter op de vloer zodat kinderen de step binnen en buiten kunnen gebruiken. De solide constructie geeft een soepele en stille rit.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>